Nyd campingferien på Sjælland

Er du campist, og vil du gerne have et par tips til at holde campingferie på Sjælland? Det er nemt at campere på Sjælland, for der ligger mange dejlige campingpladser rundt omkring i landsdelen. Så uanset om du ønsker at campere på Lolland-Falster, ved Faxe Ladeplads eller Køge på Østsjælland, ved Odsherred i Vestsjælland eller i Nordsjælland, så vil du helt sikkert kunne finde en campingplads, som imødekommer dine behov. Det dejlige ved Danmark er, at vi ud over en smuk natur også har så meget vand tæt på, så det er altid muligt at komme til stranden og bade. Nogle af campingpladserne har åbent året rundt, men du kan altid kontakte dem og få de nærmere praktiske detaljer.

Smart og funktionel indretning

Når du skal indrette din campingvogn, så gælder det om at gøre det enkelt og funktionelt. Men man kan sagtens få det maksimale ud at et lille rum. Det svarer til, at man skal indrette en lille stue i sin privatbolig. Så kan man fx hænge flotte Spejle op, og det vil få rummet til at se større ud. Når det gælder campinglivet, så handler det meget om at finde campingmøbler, som matcher campingvognens størrelse og dine behov. Især hvis du er på camping i en længere periode, er det vigtigt, at campingvognen byder på en vis komfort.

Kombiner afslapning med oplevelser

På din campingferie kan du enten dase og nyde livet på campingpladsen, eller du kan tage på sightseeing i området. De forskellige landsdele byder på spændende seværdigheder. I Nordsjælland kan du fx tage et besøg på Kronborg eller køre en tur til København og gå i Tivoli eller se den lille havfrue. Oplev de smukke vandreruter, museer og kunstgallerier i Odsherred i Vestsjælland eller besøg Faxe Kalkbrud eller Møns Klint.