Campinglivet får en renaissance i denne tid

For alle danskere har udbruddet af CoVid 19 – ny coronavirus – skabt ændringer i den måde, vi lever vores liv på. Selv om det efterhånden er ved at blive mere og mere normale tilstande, er hele vores tilværelse stadig præget af sygdommen, som vi alle er bange for at blive smittet med.

For rigtig mange betyder det, at ferien i år kommer til at foregå inden for landets grænser. Vi tør godt spå, at en tilværelse som landliggere vil friste rigtig mange danske i år, og mange vil vælge campingferien som den måde, ferien skal foregå på i år.

Ferien er en belønning til hele familien

Ferien er ekstra velfortjent, når vi er blevet færdige med at gøre et stykke arbejde i huset. Der er mange måder at gøre sådanne ting på. Du kan montere smukt tapet fra Familetapeter, og når du dermed har forskønnet dit hjem kan hele familien med endnu større glæde tage afsted på campingferie.

Og godt for det, for camping er en herlig ting for både børn og voksne, som her får mulighed for at komme ud i naturen samtidig med, at de lærer nye mennesker at kende. Ikke mindst børnene nyder campingpladsernes mylder af nye legekammerater, som nogle gange betyder, at der bliver grundlagt nye venskaber for livet.

På Sjælland er der mange muligheder for både at campere og for at tage på skønne udflugter. Øen er fyldt med smuk natur både i nord og syd, og mange herregårde, museer og kulturinstitutioner venter på, at man lægger vejen forbi og ser nærmere på herlighederne.