Slap af med camping efter husrenovationen

Vi danskere er gør-det-selv folk, og vi knokler løs i hus og have med at ordne, reparere og forbedre. Noget af det, vi for alvor er begyndt at bruge kræfter på, er vores badeværelser, og når du er færdig med arbejdet, fortjener du en lille ferie eller i hvert fald nogle fridage. Dem vil vi foreslå, at du bruger på en herlig campingferie på Sjælland.

Camping er en fantastisk måde at holde ferie på og en god måde at rekreere sig på, når man har arbejdet med et gør-det-selv projekt derhjemme.

Badeværelset er boligens nye centrum

Lad os lige kaste et blik på det renoveringsprojekt, der er anledningen til, at du tager på camping for at slappe af. Badeværelset er ikke længere alene et rum, hvor vi går hen, når vi skal vaskes, tage et bad eller måske på toilettet. Et badeværelse er på mange måder blevet til husets nye centrum – et wellnessrum, hvor vi indretter os med smuk belysning, lækre badeværelsesskabe og måske et spabadekar eller en bruseniche med flere dyser, der kan massere vores ømme muskler med herligt varmt vand.

Har du i forbindelse med arbejdet brug for nye badeværelsesskabe, kan du finde dem på webshoppen Rørfokus, som er et unikt samlingssted for fagfolk og gør-det-selv folk, der skal renovere køkken og bad. Her kan du få alt fra fittings til bordplader, vaske og badeværelsesskabe, så du kan få skabt netop den løsning, som du stræber efter. Alt er tilmed til konkurrencedygtige priser.

Camping – en ferieform for alle

Når du drager afsted på din velfortjente campingferie på Sjælland, har du alle muligheder for at få en dejlig tid, hvad enten du camperer alene, sammen med venner eller sammen med din familie. Har du børn, er camping den perfekte ferieform, for på en campingferie kan de udfolde sig i frie rammer og måske møde nye kammerater.

Mange lange venskaber er begyndt på en campingplads, når ungerne er rendt sammen mellem telte og campingvogne. Og i dag er campingpladser så godt og komfortabelt indrettet, at der også er gode muligheder, selv om man er blevet ældre og måske ikke er i så god form som tidligere. Mange campingpladser er ligefrem de rene wellness-områder.

Sjælland rummer det hele

Sjælland er som destination et virkelig godt sted, hvis man vil campere. Der er campingpladser både ude i den fri natur og tæt på byerne, hvad enten du er til vandreture i de store midtsjællandske skove eller vil være tæt på det pulserende liv i København, er der gode muligheder, hvis du vælger at campere.

Sjælland er fyldt med smukke byer, som rummer historiske minder, der viser, at Sjælland også i fortiden var en central del af det danske rige. Før vi mistede Skåne, Halland og Blekinge, var Sjælland lige i midten af det danske kongerige, og her samledes magten fra tidlig tid. Du finder minder fra disse tider i byer som Sorø, Ringsted og Roskilde, og du kan campere tæt på alle disse tre byer. Men måske foretrækker du den fri natur, og så kan vi anbefaler pladser både på Sydsjælland og i eksempelvis Odsherred, der rummer noget af Sjællands smukkeste natur.