Hvilken slags campingudstyr skal du have?

Der findes mange dejlige campingsteder på Sjælland, hvad enten du vælger camping i Nordsjælland, camping i Sydsjælland eller camping i Midtsjælland. Har du fx valgt at tage på camping i Odsherred, så finder du en skøn strand og natur. Her er også forskellige spændende seværdigheder som Odsherred Zoo, Dragsholm Slot og mange legeaktiviteter for børn. Men før du og din familie kan tage af sted, skal du lave en tjekliste over, om du har det campingudstyr, du skal bruge. Her kommer vi med tips til, hvad du skal huske at have med af campingudstyr.

Udstyr til teltcamping

Vil du på teltcamping, så anbefaler vi, at du køber et telt med plads til 1 ekstra person. Det vil sige, at hvis I er to personer, der skal af sted, så køb et 3-mandstelt. Det er nemlig altid rart at have ekstra plads at røre sig på i teltet, og den ekstra plads kan også bruges til opbevaring af jeres bagage med tøj, sko, madvarer og andet. I kan vælge lufttelte, som er utroligt nemme at sætte op, så I ikke behøver at bruget meget tid på det. Derudover skal I også have et par gode soveposer, liggeunderlag og kogegrej. Hvis I har vandret eller cyklet rundt i området hele dagen og vender trætte hjem til jeres telt, så er det fantastisk at have en god sovepose og kunne få et godt måltid mad, som er tilberedt henover ilden. Samtidig kan I glæde jer over alle de gode billeder, I har taget i løbet af dagen. De bedste kan I vælge at sætte i rammer og hænge op. Når nu I alligevel skal udsmykke væggene i hjemmet, så kan I også med fordel tjekke udvalget af flotte Plakater hos Dear Sam, for her får I virkelig noget for pengene. I kan også finde mindre plakater, som I kan udsmykke væggene i jeres campingvogn med.

Udstyr til campingvogn

Skal I have en campingvogn med, så er den allerede indrettet med sovepladser, men I skal have soveposer eller dyner med. Det er godt at have et fortelt til campingvognen, for så er der et ekstra rum, hvor I kan opholde jer, hvis vejret er dårligt, eller I trænger til lidt skygge. Et campingborde og stole, som er lette at sætte op og pakke sammen, er praktisk at have med, når man skal sidde og spise udenfor. Liggestole til solbadning og afslapning samt opbevaringsmuligheder er også noget, I bør overveje at købe. Man kan faktisk få så meget forskelligt udstyr til sin campingvogn, at man kan indrette det som sit andet hjem. Hvert år tilbringer mange campister ferien i det danske sommerland på Sjælland, hvor de nyder naturen og den afslappende livsform, som camping er. Og her er udstyret vigtigt for at man kan få den optimale campingoplevelse.