Hav det rigtige tøj med på camping

Der er ikke noget bedre end at nyde sommeren i det fri, og camping er utrolig populært – særligt i sommermånederne. Er du ved at planlægge en campingtur, bør du bestemt overveje, hvilke outfits du ønsker at have med, så du både føler dig godt tilpas og ordentligt klædt på.

Hvornår skal du afsted, og hvor skal du hen?

Først og fremmest bør du tjekke vejrudsigten, så du hverken ender med at have for varmt eller for koldt tøj med. Der er ikke noget værre end at være overophedet, fordi du ikke har fået sommertøjet med, eller fryse fordi vejret er koldere end forventet. Selvfølgelig vil du aldrig kunne regne 100 procent med vejrudsigten, men den kan give dig et praj om, hvordan vejret nogenlunde vil komme til at være. Ydermere bør du tage lokationen i betragtning. Skal du campere tæt ved vandet, skal du have i tankerne, at det kan være koldere, eller huske badetøjet, hvis vejret er tilstrækkelig varmt til at bade.

Hvem skal du afsted med?

Du skal også tage i betragtning, hvem du skal afsted med, samt hvad formålet med turen er. Er det en afslappende familietur, eller er det en festlig campingtur sammen med gode venner? Dette vil også have en indflydelse på, hvilke outfits der vil passe bedst til anledningen. Du vil aldrig gå galt i byen med kjoler, der findes i mange forskellige udgaver. Du kan både finde sommerkjoler, strikkjoler, lange kjoler, korte kjoler og meget mere, og du kan tage et par strømpebukser eller leggins under, hvis det ikke er så varmt. Du kan desuden pifte kjolen op med en smart blazer, og kjoler fylder ikke meget i din kuffert eller weekendtaske.

Hvor længe skal du være afsted?

En anden ting, du skal have i tankerne, når du skal på camping, er, hvor længe du skal være afsted. Der er ingen grund til at pakke en kæmpe kuffert, hvis du blot skal afsted et par dage, og det er heller ikke optimalt ikke at have nok skiftetøj med, hvis du spilder på tøjet eller af en anden grund er nødt til at skifte tøj. Det er også en fordel, hvis du sørger for at vælge dit tøj, så det kan sammensættes på kryds og tværs. På den måde behøver du ikke at have meget tøj med, fordi de fleste klæder passer sammen, og du kan sikkert bruge nogle af de samme stykker tøj mere end én gang.

Pak din kuffert smart og nyd din campingtur til fulde!