Tag børnene med på campingferie

Vil du gerne give dine børn en ferie, hvor I både kan slappe af i naturen og opleve forskellige aktiviteter, så kan I med fordel tage på campingferie. Der findes mange skønne campingpladser rundt omkring på Sjælland, så I skal blot beslutte jer for, hvor I gerne vil hen. Vælger I fx at tage på Camping i Nordsjælland, så kan I bo i naturskønne omgivelser tæt ved Østersøen.

Tag dagene som de kommer

Hvis I rigtig skal slappe af, så gælder det om at tage tingene, som de kommer. Det kan godt tage de første feriedage at geare helt ned, så man mærker roen. Hvis jeres børn er meget ivrige efter, at der skal ske noget, så kan de fx gå på den legeplads, som man finder på campingpladsen. I kan også tage dem med på en vandretur i området eller strandtur, hvor de kan bade. I kan også medbringe forskellige spil, som I kan sidde og spille i campingvognen eller udenfor ved et medbragt bord. Det gælder om, at både børn og voksne hygger sig.

Besøg Kronborg

Kronborg er et sted, som vi kan anbefale, at alle børn besøger. Det store renæssanceslot har åbent for børn og voksne, og her kan man besøge de store sale og møde Holger Danske, som sidder under slottet. Det er et spændende sted at tilbringe flere timer, og så kan I spise jeres medbragte madpakker, som I kan spise på græsset udenfor med udsigt over Øresund. I kan gå en tur i Helsingør by, shoppe eller spise på restaurant, eller hvad der nu byder sig til af gode oplevelser. I kan på forhånd arrangere et bestemt antal dage, hvor I tager på udflugt til Kronborg og andre steder i nærheden af campingpladsen. De andre feriedage kan I jo så slappe på campingpladsen i Nordsjælland.