Inspiration til god mad og drikke på campingturen

Danmark er et regulært paradis for campingentusiaster. Landet over findes der talrige campingpladser, og mange af dem byder på forhold der i international sammenhæng er af ypperste klasse. Planlægger du specifikt at campere på Sjælland? Og ønsker du idéer og inspiration til hvilke former for mad og drikke du kan tilbyde dine gæster mens du befinder dig på campingpladsen? Så læs med her. Vi har samlet inspiration til dig der snart skal på campingtur på Sjælland med familien.

Nyd den gode vin på campingpladsen

Rigtig mange danskere tager hvert år på campingtur. Mange vælger at gøre det om sommeren, og derfor er det ekstra oplagt at bestille vin fra webshoppen Vinoteket Danmark inden du tager afsted, så du kan have friske forsyninger med dig på campingpladsen. Vin er oplagt at drikke året rundt, men det er i særdeleshed om sommeren, at det gør sig ekstra godt. Så her får du inspiration til hvad du kan byde dine gæster af drikkevarer på campingpladsen.

Skal det være primitivt eller luksuriøst?

En del campingentusiaster har dedikerede køkkener installeret i deres campingvogne. Det er særligt hos helårscamperne det gør sig gældende. Hvis du har en campingvogn som er udstyret med et køkken i fuld størrelse, så kan du snildt kokkerere et luksuriøst måltid mad til dine gæster.

Måske er du snarere tilhænger af mere primitivt mad når du camper. I så fald kan du overveje nudler, kartoffelsalat eller måske blot en god omgang rugbrødsmadder. Uanset hvad du ender med at tilbyde dine gæster, så bør fokus være på ferie og afslapning når man er på campingtur. En god dukkert på stranden er heller ikke noget man bør kimse ad. Er det sådan du anskuer tingene, så bør du lave noget enkelt mad mens du er på ferie på campingpladsen, eller simpelthen bestille take away i stedet. Muligheder er der masser af, men husk under alle omstændigheder at bestille god vin til campingturen i god tid inden du tager afsted. Allerede nu kan du med fordel tjekke det store udvalg af vine ud hos Vinoteket, for på den måde at gøre dig klar til din næste campingtur.