Hvor mange er I?

Når I skal på camping, er det en god idé at tage højde for, hvor mange I skal afsted. Når I er flere, der rejser sammen, giver det også flere og bedre muligheder, og det er noget, der er værd at tage højde for. Det er ikke alle campingpladser, hvor der er ledige pladser hen over sommeren, så derfor er det nødvendigt, at I i forvejen planlægger ferien i god tid. Det giver også endnu bedre muligheder for, at I kan komme hen på den campingplads, hvor I ønsker.

Hvis I er mere end fire personer, der rejser sammen, så er det en god idé at tage mere end et enkelt telt med, da det godt kan være for meget at sove så mange mennesker sammen. Hvis I kender hinanden rigtig godt, sker der dog ikke noget ved at sove flere sammen, så længe I har et telt, der er stort nok. Det gode er, at det ikke koster mange penge at få et telt, der er anvendeligt om sommeren, men hvis I derimod rejser om efteråret eller på en anden årstid, så kræver det noget mere af teltet, og det vil derfor også være dyrere.

Der er ikke noget at sige til, at camping er mere populært end nogensinde før, for det er et sted, hvor mennesker hygger sig sammen, og hvor der også er plads til lidt fest og ballade. Man må naturligvis ikke larme meget, når man bor på en campingplads, men der er altid tid og plads til lidt udskejelser. Når I er på camping, vil I helt sikkert også møde andre mennesker, og det særligt gode ved at tage på camping er, at man her kan lave sin egen mad. Det gør det hele lidt mere fleksibelt, men også billigere, når der ikke skal bruges mange penge på at gå ud at spise.

Camping er ikke for enhver, men det er for dem, der godt kan lide at have det sjovt og at hygge sig sammen. Samvær med andre mennesker er i højsædet, og rigtig mange campingpladser har også spændende spil eller udendørsaktiviteter, som de fleste har lyst til at deltage i. Det er også altid muligt at få en dejlig is på campingpladsen og nyde den i hinandens selskab.