Har I besluttet jer?

Har I besluttet jer for, hvor på Sjælland I skal hen i år? Om det er Nordsjælland, Midtsjælland eller Sydsjælland er ikke så afgørende, men hvis ikke, I allerede har besluttet jer for jeres feriemål og booket, så skal I til at gøre det. Der er rifter om campingpladserne i år, og rygterne går om, at der allerede er ved at være booket næste år. Vi håber ikke, at I vil gå glip af at komme på camping, og særligt Sjælland er virkelig værd at besøge.

Som I allerede ved, så er der rigtig mange spændende steder at besøge på Sjælland, og hvis I vælger at kigge forbi København, så kan det også være en rigtig god idé at kigge forbi en butik, der sælger birkenstock, for det er uden tvivl et mærke, I har brug for, når I skal have god sko. Om I er til vandretur eller ej, så er det værd at kigge efter det, I skal bruge, og sommerens sandaler vil også her være at finde.

Da Sjælland er meget attraktivt, og campingpladserne bugner med turister, så anbefaler vi også, at I finder det sted, I skal hen. Hvis det er Møns Klint, så må I vide, at naturen er så dejlig, at det absolut er et sted, der er værd at tage hen. Hvis I nærmere er til Odsherred, så vil I også her opleve en storslået natur, og hvor der også er noget for enhver. Det dejlige ved at besøge Sjælland er, at uanset hvor man befinder sig, så vil København ikke være langt væk. Her kan opleves kultur og glade dage.

Det er naturligvis svært at beslutte sig for, hvilken campingplads der er bedst at besøge, så hvis I ikke ved, hvor I skal hen, så kan I jo starte med at beslutte jer for, hvilke krav I har til campingpladsen. Skal der værd en pool eller bare minigolf? Skal campingpladsen ligge ved vandet, eller skal den være meget tæt på København? Skal der være hytter eller bare telte? Uanset hvad jeres krav er, så kan I være sikre på, at der findes et eller flere steder, der lever op til disse krav, og der er jo ikke noget, der hindrer jer i at besøge flere campingpladser i løbet af samme sæson.

Da camping er for børn, unge og ældre i alle aldre, så vil I også være sikre på at få en god ferie, når det er denne ferieform, I vælger. Camping er lidt mere socialt end de fleste andre former for ferier, og det skal være noget, I kan lide. Hvis I ønsker at være helt alene, så er det nok en helt anden type ferie, der taler til jer.