Sjove ideer til at indrette din campingvogn

Trænger din campingvogn til et pift? Du kan muligvis komme til at nyde dine kommende ferie endnu mere, hvis du elsker indretningen i din campingvogn. I denne artikel kan du få flere forskellige ideer til, hvordan du kan opgradere din campingvogn.

Camping er blevet cool

En campingferie passer perfekt ind i vores travle hverdag. Her kan vi komme i et med naturen og komme væk fra storbyens stress og jag. Hvis du ikke har tid og lyst til at designe din campingvogn selv, kan du få et designhotel på hjul på mange andre måder.

Sørg for at organisere bilen

Uanset hvilket interiørdesign du vælger, er det altid en god ide at have styr på tingene. Der ofte begrænset plads i en campingvogn, men det behøver ikke nødvendigvis at være et problem. Du skal blot sørge for at have den rette bilindretning i form at et worksystem eller lignende og på den måde undgår du, at der opstår for meget rod, når du drager afsted på ferie i din campingvogn.

En retro campingvogn

Men du kan også designe din egen campingvogn, og der har i et stykke tid været en retrotrend til indretning af campingvogn. Her taler vi om lyskæder, flagdug og pastelfarver i lange baner. Fokus er på at det skal være et sjovt indslag på campingpladsen.

Den moderne campingvogn

Du kan også indrette din campingvogn med et moderne design. Her bør du vælge en række detaljer i træ, som fx kabinetter i træ. Når det kommer til farvevalg, anbefales det at bruge stilrene nuancer som fx grå og hvid. Herudover kan du pynte din campingvogn op med minimalistiske plakater.

Verdenskort som tapet

Verden ligger nærmest bogstaveligt talt for dine fødder indeni din campingvogn, hvis du vælger denne interiør ide. Du kan bruge et verdenskort som tapet på væggene indeni i din campingvogn, som er en sjov ide, der gør at du måske ikke farer vild.

Vælg et tema

Der er også mange campingbilejere, der vælger et tema, når de indretter deres bil. Det kan fx være vintage, western, 50’er-tema, firserne eller andre sjove temaer. Det er en sjov måde at dekorere, og det gør, at din personlige smag skinner igennem i din bil.

Campingbiler må køre hurtigere på motorvejen

Hvis du har travlt med at komme på ferie, kan du stadigvæk tage afsted med din campingbil. Siden foråret 2018 har campingbiler måttet køre hurtigere i Danmark.

Campingbiler må køre 100 kilometer i timen på de danske motorveje, mens de må køre 80 kilometer i timen på andre veje. Før i tiden måtte campingbilerne “kun” køre 80 kilometer i timen på de danske motorveje og 70 kilometer i timen på andre veje, men nu kan du altså komme hurtigere afsted på ferie.