Oplev Bisserup Camping på Sjælland

I naturskønne omgivelser på Sjælland venter Bisserup Camping. Campingpladsen er velbesøgt i sommerhalvåret både blandt danske og udenlandske turister. Man kan komme i egen campingvogn eller med telt. Campingpladsen ligger tæt ved en lille strand med gode bademuligheder. Om sommeren er det derfor ekstra skønt at besøge campingpladsen, der også er børnevenlig. På campingpladsen finder man både en kiosk og en reception. I kiosken kan man købe det mest nødvendige, og i receptionen kan man få information, vejledning og hjælp.

campingpladsen findes også to hyggelige hytter. I disse findes et lille tekøkken og en terrasse. De ligger samtidig tæt på campingpladsens legeplads. Campingpladsen er ideel for børnefamilier, og i ferierne er der aktiviteter, som børnene kan hygge sig med. I de naturskønne omgivelser er det også dejligt at tage på gode vandreture.

Campingpladsen ligger også tæt på en lille fiskerihavn. Der er desuden kun 3,9 km til Holsteinborg Gods.

Få en god ferie på Bisserup Camping

Som campist på Bisserup Camping får man gratis bad og gratis opvask. Badefaciliteterne er også gode. Campingpladsen rummer, foruden en legeplads, også en hoppepude. Overalt på pladsen finder man også gratis WiFi. Pladsen byder også på en multibane med mulighed for basket, fodbold og tennis. I området omkring multibanen er det også muligt at løbe på rulleskøjter. Man kan derfor sagtens være aktiv, mens man er på ferie. Generelt er der også en rigtig hyggelig stemning på campingpladsen.

Campingpladsen er lille og er perfekt til dem, der interesserer sig for fiskeri og natur. Men den er også skøn for historieinteresserede mennesker. Familier med mindre børn kan også få et dejligt ophold her. Fra campingpladsen er det nemt at komme andre steder hen. Har man bil, kan man nemt tage en smuttur til Skælskør, der ligger lige i nærheden. Her kan man også komme til på gåben eller ved at tage bussen. Skælskør er en havneby med masser af liv.

Som erhvervsdrivende kan man også invitere sine medarbejdere til et ophold på campingpladsen. Alle virksomhedsejere kender til, at det kan være dyrt at få råd til nye tiltag i virksomhed. Et virksomhedslån kan gøre en stor forskel. Det kan man ansøge om hos Qred i løbet af kort tid. Så kan man også få råd til de gode ting.

Få del i mange aktiviteter og arrangementer om sommeren

Om sommeren er der mange aktiviteter og arrangementer på Bisserup Camping. Man kan f.eks. deltage i fællesgrill, mens der også er loppemarked med mange gode boder. Kreative dage for børn finder også sted. Fællesnævneren for alle aktiviteter på Bisserup Campingplads er sjov og hygge. Sommerens aktiviteter kan man få oplyst ved at henvende sig til receptionen.

Det er også nemt at få noget godt at spise på campingpladsen. I kiosken man kan købe en god middag ved bestilling i forvejen. Middagen byder på kyllinger stegt på spyd med pomfritter og god salat, burgere eller flæskestegssandwich. Man kan også vælge en god gammeldags hakkebøf eller en steak. I kiosken kan man også købe is og friskbagt morgenbrød. Sidstnævnte skal bestilles dagen i forvejen.