Det skønne landskab

På Sjølunds fagre sletter – den dejlIge fædrelandsang af B. S. ingemann med melodi af Niels W. Gade. Vi kender måske alle den dejlige sang med dens suggererende melodi – men i dag betyder den måske ikke så meget. Men den rammer alligevel noget væsentligt: vi værdsætter det bløde, sjællandske landskab, og drager vi på camping i området, er der rigeligt med muligheder for at opleve, hvordan det skønne landskab stadig kan give os dejlige oplevelser,

Måske tænker du, hvordan du kan give dine børn en god oplevelse af natur og friluftsliv, hvis I vælger at tage på camping i de sjællandske omgivelser? En af løsningerne kan være at købe udstyr hos kidsbrandstore.dk, et dejligt sted at handle, og hvor det er muligt at finde det meste, som især jeres børn har brug for, hvis I vælger at tage på camping i det sjællandske.

Vælger du at benytte en af de allermest brugte portaler for at finde gode feriesteder i Danmark, nemlig Booking.com, kan du umiddelbart finde 13 campingpladser, men der er naturligvis mange andre muligheder i det skønne sjællandske landskab.

Høve strand

Et af de steder, man kan vælge at campere, er Høve Strand, som ligger ud til den smukke Sejerø Bugt, som er rig på naturoplevelser. Her er der udsigt til et af de allermest klassiske sjællandske landskaber, og der er bare så megen natur, at det er til at gå i svime over. Smukke kyster, bløde strandkanter, dejlige badestrande og naturligvis de mange plantager i landskabet, som gør, at man altid føler, at man går i fred for andre mennesker. Området er i sandhed en oase for mennesker, der vil hvile i sig selv og have en dejlig tid i fred med deres nærmeste, hvad enten det er venner eller familie.

Sjælland

Sjælland er jo i det hele taget det klassiske danske landskab. Det kan godt være, at jyderne synes, at de bidrager mest til den danske sjæl, men når det kommer til stykket, så er det Sjælland, der har lagt navn til flest fædrelandssange og flest eventyr om, hvordan den danske verden ser ud. Ind imellem har det så også været karikeret på en træls måde som i de gamle danske filmatiseringer af Mortens Korchs romaner.

Vi kan ikke love, at du møder de rigtige, glade sjællandske bønder, hvis du begiver sig på ferie i de sjællandske miljøer, men der er gode muligheder for at møde noget oprindeligt. Er du på Sydsjælland, så prøv at tage til området omkring Karrebæksminde og oplev de gamle fiskermiljøer, og er du nordpå, så vil du sande, at der er skønne egne omkring Espergærde, Tisvildeleje og mange andre steder. Sjælland har alt, hvad du ønsker, hvad enten du vil opleve naturen eller storbyen.